Onderhoud en reparatie

Koop bij de man, die ook repareren kan. Wij hebben de Smaling-aanpak bij onderhoud en reparaties. Bij regulier onderhoud kijken we ook naar de zaken die op korte termijn tot een reparatie kunnen leiden.

Dat voorkomt vaak hogere kosten achteraf terwijl u altijd een betrouwbare auto tot uw beschikking heeft. Reparaties zijn niet altijd te voorkomen. Een auto is een complexe machine. Wij kunnen uit de voeten met ieder merk auto, van ieder bouwjaar.

Het is een dealer-trend om onderdelen gewoon maar gelijk te vervangen, terwijl die onderdelen soms nog prima te repareren zijn. Dat laatste is meer onze aanpak. Wij kunnen repareren omdat we begrijpen hoe uw auto werkt. Dat geldt voor alle moderne, soms half elektrische auto’s, maar ook voor klassieke automobielen. U komt ze regelmatig tegen bij ons in de werkplaats: Jaguars, Peugeots, Mercedessen, BMW’s, Toyota’s of Mazda’s met de nodige levenservaring, maar nog prima voor het dagelijks rijden. En natuurlijk Land Rovers van ieder bouwjaar en ieder type.

SMALING CHECKLIST

  • Betrouwbare occasions
  • Auto zoeken in opdracht
  • Nieuwe auto's
  • Private lease
  • Onderhoud en reparatie
  • Merkonafhankelijk
  • APK
  • LPG-inbouw
  • Schadeherstel

ONDERHOUD & REPARATIE

Wij hebben de Smaling-aanpak bij onderhoud en reparaties. Bij regulier onderhoud kijken we ook naar de zaken die op korte termijn tot een reparatie kunnen leiden. En dan kijken we of het te repareren is, voordat we het vervangen.

NIEUW EN GEBRUIKT

Wij zijn aan geen merk geboden, dus we kunnen voor u op zoek naar iedere auto die u past, nieuw of gebruikt, personenauto of bedrijfsauto. Over de garantie bij een nieuwe auto hoeft u zich geen zorgen te maken: die komt -net als bij een dealer- gewoon van de fabriek.

ZOEKEN IN OPDRACHT

De kans dat we precies de gebruikte auto hebben staan die u zoekt, is klein. Daarom gaan we graag voor u op pad om de auto van uw dromen te vinden. Als we daarvoor naar het buitenland moeten, is dat geen probleem.

CUSTOMIZE YOUR CAR

Van uw auto iets bijzonders en persoonlijk maken, daar weten wij er wel raad mee. We hebben al de nodige auto’s in opdracht op een prachtige manier aangepast aan persoonlijke wensen. Auto Anabole op wielen of a Piece of Art. Net wat u wenst.