Contact

Autobedrijf Smaling is een onafhankelijk autobedrijf. U kunt met ieder merk auto en met iedere klacht of reparatie bij ons terecht. Ook met auto’s van recente datum kunnen wij prima uit de voeten. We hebben alle elektronische hulpmiddelen die nodig zijn om de storingen te analyseren en op te lossen en u weer goed en veilig op weg te helpen.
In alle gevallen valt uw reparatie of onderhoud bij ons goedkoper uit dan bij uw dealer, terwijl u niet aan kwaliteit inlevert. Ook de garantie op uw auto blijft gewoon in stand.

Onze kennis en vakmanschap leunt op een jarenlange ervaring. Met regelmatige trainingen en bijscholing houden wij die kennis op niveau. Door onze grote eigen voorliefde voor Land Rover kunnen we rustig stellen dat we ondertussen uitgegroeid zijn tot specialist van dit prachtige merk.

Traditioneel weten wij ook raad met oldtimers, echter voor werkzaamgheden aan uw oldtimer maken we graag een afspraak op maat.

Naast reparatie en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor het aankopen van een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen. Desgewenst gaan we speciaal voor u op zoek in Nederland en daarbuiten, naar de auto die helemaal past op uw wensen.

SMALING CHECKLIST

  • Betrouwbare occasions
  • Auto zoeken in opdracht
  • Nieuwe auto's
  • Private lease
  • Onderhoud en reparatie
  • Merkonafhankelijk
  • APK
  • LPG-inbouw
  • Schadeherstel

ONDERHOUD & REPARATIE

Wij hebben de Smaling-aanpak bij onderhoud en reparaties. Bij regulier onderhoud kijken we ook naar de zaken die op korte termijn tot een reparatie kunnen leiden. En dan kijken we of het te repareren is, voordat we het vervangen.

NIEUW EN GEBRUIKT

Wij zijn aan geen merk geboden, dus we kunnen voor u op zoek naar iedere auto die u past, nieuw of gebruikt, personenauto of bedrijfsauto. Over de garantie bij een nieuwe auto hoeft u zich geen zorgen te maken: die komt -net als bij een dealer- gewoon van de fabriek.

ZOEKEN IN OPDRACHT

De kans dat we precies de gebruikte auto hebben staan die u zoekt, is klein. Daarom gaan we graag voor u op pad om de auto van uw dromen te vinden. Als we daarvoor naar het buitenland moeten, is dat geen probleem.

CUSTOMIZE YOUR CAR

Van uw auto iets bijzonders en persoonlijk maken, daar weten wij er wel raad mee. We hebben al de nodige auto’s in opdracht op een prachtige manier aangepast aan persoonlijke wensen. Auto Anabole op wielen of a Piece of Art. Net wat u wenst.